Houtkachels

De klassieker onder de haarden: de houtkachel. In verschillende varianten te krijgen :  vrijstand of inbouw, speksteen, gietijzer of plaatstaal.

Voor iedere wens is er een kachel. Specifiek aan de houtkachel is de intense stralingswarmte, waarvan bewezen is dat het goed is voor uw lichaam.

Door de houtkachel te combineren met een rookgas katalysator bent u ervan verzekerd dat u jarenlang probleemloos uw kachel kunt gebruiken.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs voor een bezoek aan onze showroom.

Bekijk houtkachels
Houtkachels nieuw

Gashaarden

Snel sfeer creëren in uw woning of kantoorpand? Dat kan. Overweegt u dan de aanschaf van een gashaard. Met niet van echt te onderscheiden houtstukken, zodat het net lijkt alsof u dat vuurtje hebt gestookt. Goed om te weten: 99% van de gashaarden is voorzien van een afstandsbediening. Wel zo makkelijk.

Ook onze gashaarden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Losstaand of ingebouwd. Wilt u een offerte op maat? Mail ons dan op info@caminosfeerverwarming.nl met een aantal foto’s van uw situatie. Dan gaan wij gelijk aan de slag!

Bekijk gashaarden
Gashaarden

Pelletkachels

Op afstand uw recreatiewoning verwarmen. Dat klinkt best goed, toch? Door middel van een wifi-verbinding kan de kachel aangezet worden via de smartphone. Welke merken wij voeren? Wij zijn dealer van de ultrastille pelletkachels van Nordic Fire. Wilt u een pelletketel voor uw centrale verwarming ? Dan hebben wij voor u het merk Biodom. De pelletketel wordt gecombineerd met een buffervat, ter vervanging van uw oude gas gestookte CV-ketel.

Voordat we het vergeten: onze installaties zijn CO2-neutraal. Samen gaan we voor een betere wereld.

Geautomatiseerde pelletkachels
Bekijk pelletkachels
Pelletkachel

Buitenhaarden en Cocoontafels

Buiten alle verschillende kachels bieden we meer aan. Een kopje koffie bijvoorbeeld.  Nu we toch in deze sfeer zitten: wat dacht u van een buitenkachel? Wilt u een kachel plaatsen in uw veranda of overkapping ? Maak dan gebruik van onze katalysator en voorkom daarmee klachten over stankoverlast vanuit uw directe omgeving. 96% geurreductie en 93% vermindering van de fijnstofuitstoot.

Bent u meer voor het gemak ? Maak dan kennis met onze Conoontafels. Deze tafels zijn er in talloze modellen en kleuren voorzien van een gasbrander.

Gezellig tot in de late uurtjes buiten zitten en genieten van deze heerlijke warmte.

Bekijk buitenhaarden
Buitenhaarden

Elektrische haarden

Bent u niet in de mogelijkheid om een rookgaskanaal aan te leggen? Dan is een elektrisch haard een prachtig alternatief voor u. Sfeervol met de mogelijkheid om te verwarmen. Voor het nabootsen van de houtrook wordt gebruik gemaakt van waterdamp waardoor het vuur niet van echt te onderscheiden is.

Geniet van deze beleving in onze showroom.

Bekijk elektrische haarden
Elektrische haarden