Begin Januari 2016 zijn wij als Camino Sfeerverwarming dealer geworden van een tweetal merken buitenkachels.

Voor de fervente houtstokers onder ons hebben wij het dealerschap verworven van Bad Boys Brand. Deze stoere buitenkachels zijn er in drie maten, eventueel uitgerust met barbecuerooster.

De grootste, ‘Sparta Gate’, meet maar liefst 220cm! Deze hoogte zorgt voor een goede trek en weinig tot geen last van de rook. De middenmaat, ‘Thumbs Up’, meet 168 cm en de ‘Mini Me’ is het tafelmodel van 65 cm hoog.

Natuurlijk hebben we ook nog onze afdeling ‘Custom-made’, u komt met het idee en wij realiseren het. Een haard in uw tuinhuis of onder de veranda? Kom langs voor een vrijblijvende offerte. Wij werken zowel met gasgestookte als met hout gestookte haarden.

Voor de gasgestookte buitenlijn werken we o.a. met Happy Cocooning. De tafels van dit merk zijn in heel veel modellen, kleuren en materialen te krijgen. Van Composiet tot Teakhout, rond, vierkant en rechthoekig, zwart, wit, grijs, kortom teveel om op te noemen.

Breng daarom een bezoek aan onze showroom aan de Watertoren 13 te Dirksland, wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van uw keuze.